Феро и Лилчо изведоха Ботев за първа тренировка, другият помощник идва утре

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
17:04 / 08.10.2019
11988
Новият треньор на Ботев Ферарио Спасов и новият треньор на вратарите Лилчо Арсов, за чието назначение Plovdiv24.bg вече информира читателите си, проведоха първо занимание начело на жълто-черните. В тренировката в Коматево участваше и кондиционният специалист Тодор Георгиев, който запазва поста си.

От клуба обявиха официално и кой ще е другият помощник на Феро. Това ще е бившият треньор на втородивизионния Спартак (Варна) Диян Божилов.

Ето какво съобщиха официално от Коматево:

Уважаеми ботевисти,

В желанието си да преодолее игровата криза, ръководството на клуба взе решение представителният мъжки отбор на ПФК "Ботев“ да бъде воден от Ферарио Спасов.

Неговият екип ще бъде съставен от бившите футболисти на "жълто-черните“ Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев. 

В трудната ситуация, в която се намира отбора, на новия спортно-технически щаб се възлага като основна задача да подобри неговия игрови облик, както и да предприеме реални и последователни действия за утвърждаване на играчи от клубната школа при мъжете.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).