Желко: Имам договор за 2 години! Дайте ми доверие, защото футболистите харесват как работя!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
18:17 / 29.09.2019
10646
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович даде да се разбере, че няма да си тръгне по собствено желание от клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черногорският специалист поиска търпение и повече доверие от страна на феновете и на ръководството на клуба, след като воденият от него тим за пореден път игра слабо и загуби от Славия с 0:1.

Ето какво каза Петрович след края на мача в Коматево:

Не знам какво да кажа. Това е българският футбол. Виждате, че имаше много липсващи футболисти в нашия отбор. Имах само защитници на резервната скамейка. Това не трябва да е оправдание. Имахме няколко шанса, но не успяхме да ги реализираме. Видях на повторение, че топката е във вратата при ситуацията през първото полувреме. Не знам защо страничният съдия не реагира.

Имам контракт за 2 години. Ако ръководството реши, че аз не съм правилният човек, това е тяхна работа. Дайте ми доверие, защото футболистите харесват как работя. Ако трябва да съм честен, ние нямаме футболисти на скамейката, които да направят разликата. Често играем с ляв бек като ляво крило. Александър Тонев имаше контузия преди една година и не може толкова бързо да влезе в ритъм.

Знам, че е трудно за феновете. Но повярвайте – по-трудно е за мен и за футболистите. Могат да ме махнат, ако не са доволни от моята работа, но аз давам всичко от себе си. Ако хората не могат да го приемат, аз нищо не мога да направя.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).