Голям проблем за пловдивския пилот Маршавелов, четирикратен шампион на България

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:59 / 26.09.2019
2144
Участието на Константин Маршавелов от пловдивския клуб "КА-2 Рейсинг“ в четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта ще бъде под въпрос до последния момент. Състезанието ще бъде в Стара Загора, а четирикратният шампион на България в тази дисциплина ще стартира в неделното състезание като лидер в генералното класиране на серия "Макси“. Това ще стане обаче, ако частите за автомобила на пловдивчанина пристигнат навреме и той бъде подготвен за старта на съботните квалификации.

Маршавелов спечели три поредни победи до този момент. Той завърши на първо място във всичките три състезания до момента – Писта "Лики Моли“, "Писта Русе“ и "Писта София“. С тези три победи пловдивският пилот е едноличен лидер в най-високия клас и остава основен претендент за титлата през тази година. Заедно със съотборникът си Камен Василев те изведоха отбора на "КА-2 Рейсинг Тийм“ до първото място във временното класиране.

"Участието ми до последно ще бъде под въпрос. Части, които трябваше да дойдат в началото на седмицата все още не са пристигнали. Ако частите пристигнат утре, ще работим до последно по автомобила, за да сме готови за квалификациите в събота“, сподели Маршавелов преди старта.

"Ако успеем да стартираме, ще се боря за четвърта победа през сезона, но не на всяка цена“, допълни пловдивчанинът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).