Ексклузивно: Спешна селекция в Ботев, трима чужденци почнаха проби

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:47 / 23.09.2019
10119
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович започна спешна селекция, след като отборът записа поредната си загуба в първенството - срещу Черно море с 0:2. Черногорският специалист е привлякал трима чужденци, които ще бъдат известно време на пробен период при "канарите", научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

От клуба все още не съобщават имената на новите попълнения, като по наша информация тримата са с паспорти от Европейския съюз. Единият от новите е нападател, другият е офанзивен халф, а третият е дефанзивен полузащитник, който може да играе и като бранител. Въпросните чужденци се включиха в днешната сутрешна тренировка на Ботев.

Отборът ще тренира утре следобед на базата в Коматево, след което заминава за Перник. Както е известно, в сряда "канарите" гостуват на Миньор от 16 часа в 1/16-финален двубой от турнира за Купата на България.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).