Тонев не замина с Ботев за морето, вратарят Янко Георгиев също с проблем

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
14:12 / 18.09.2019
6355
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Черно море. Двубоят с "моряците" е в петък от 17:30 часа на стадион "Тича" във Варна.

В сряда сутринта "канарчетата" проведоха тренировка на клубната база. След нейния край "жълто-черните" отпътуваха за морската ни столица, където ще бъдат на режим преди мача.

В сравнение с последния шампионатен мач, наставникът на Ботев извърши една промяна. На мястото на контузения Александър Тонев, в групата попадна защитникът Джонатан Перейра.

По информация на Plovdiv24.bg от лека травма се оплаква и вратарят Янко Георгиев. Ако в последния момент болките не отшумят, най-вероятно титуляр на "Тича" ще е Георги Аргилашки.

Ето и групата на Ботев:

Георги АргилашкиЯнко ГеоргиевКристиан Димитров, Джонатан Перейра, Костадин НичевДимитър ПирговФилип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор НеделевРадослав Терзиев, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо ВианаАнтонио Вутов.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).