Уникален подарък за Крушарски от ветераните на Динамо (Москва)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:18 / 13.09.2019
3234
Ветераните на Динамо (Москва) изненадоха с подаръци собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски по време на галавечерята след приятелския мач с черно-белите, завършил 3:3 на Лаута.

Руснаците подариха на Крушарски портрет на легендарния вратар Лев Яшин, както и биография на играча, подписана от всички ветерани на Динамо.

"Всичко в Пловдив ни хареса! Ще се върнем в Москва само и единствено с хубави впечатления. Искам да благодаря на цялото ръководство на клуба за радушното посрещане. Бих казал дори петвездно посрещане! Имахме чудесна културна програма, запознахме се с Пловдив, имахме екскурзии. А и се зарадвахме на българското слънце. Всичко най-хубаво ни се случи по време на тези четири дни, за което благодарих лично на г-н Христо Крушарски и още веднъж на всички в Локомотив", заяви президентът на ветераните на Динамо (Москва) Владимир Долбоносов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).