Свободен вход за двубоя между ветераните на Локо и Динамо (Москва)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:52 / 10.09.2019
2169
В четвъртък (12.09) ветераните на Локомотив (Пловдив) се изправят срещу Динамо (Москва) в приятелска среща. Двубоят ще бъде от 18:00 часа на стадион "Локомотив“ и ще бъде ръководен от Атанас Узунов. Двата отбора пък ще бъдат изведени на терена от легендата Христо Бонев.

Ръководството на Локомотив определи вход свободен за всички желаещи, които искат да наблюдават на живо престижната среща, уточниха от Лаута.

В състава на Динамо ще играят известни имена като Максим Ромашенко, Денис Клюев, Сергей Гришин, Александър Смирнов, а за Локомотив участие ще вземат спортно-техническият директор Георги Иванов, помощник-треньорите Александър Тунчев и Ванчо Траянов, Кирил Котев, Здравко Лазаров, Георги Мечечиев, Роберт Петров, Красимир Димитров и др.

Нека подкрепим ветераните на "черно-белите“ в този престижен мач срещу руския гранд Динамо (Москва), призоваха от ръководството на Локомотив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).