Ще могат ли Неделев и Вутов да играят срещу ЦСКА?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
09:13 / 09.09.2019
5310
Лекарският щаб на Ботев (Пд) ще опита да вдигне четирима основни футболисти за двубоя с ЦСКА-София, който е на 14 септември в Коматево. В лазарета на жълто-черните са бранителите Димитър Пиргов и Джонатан Перейра, както и офанзивните халфове Тодор Неделев и Антонио Вутов.

Големият въпрос е дали звездата Неделев ще бъде готов за мача с "армейците". Вторият капитан на отбора се контузи в менискуса преди две седмици и пропусна пловдивското дерби, както и двата мача на националния отбор с Англия и Ейре.

По непотвърдена информация състоянието на Тодор Неделев вече се подобрява и през седмицата той ще поднови тренировки. Дали ще може да играе обаче - това ще реши в последния момент треньорът Желко Петрович.

Има подобрение и в ситуацията с бранителите Димитър Пиргов и Джонатан Перейра. Най-проблемно засега остава положението с Антонио Вутов.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).