Венци Стефанов: Със Сърмов, Мърмов няма да стане! Люпко не е изкукал, видя се защо не пуска Бодуров

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
13:14 / 08.09.2019
13262
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи култов коментар след загубата на България с 0:4 от Англия в европейската квалификация в Лондон.

"Тежка загуба, очаквана загуба. Трябва да започнем да даваме шанс на български момчета в националния отбор. Нали видяхте в отбора на Англия колко млади футболисти имаше. Моите уважения, но с Дани Младенов, Сърмов, Мърмов, няма да стане. Смятам, че бразилците нямат място в националния отбор. Вандерсон колко пъти го видяхте да се включи във фаза защита? Същото мога да кажа и за Марселиньо. Вандерсон, Мандерсон... Така няма да се получат нещата", избухна Венци Стефанов пред Спортал.

"Николай Бодуров си мисли, че играе в нашето първенство. Футболистите на ЦСКА, Левски, Лудогорец са свикнали, че тук каквото и да направят в наказателното поле, позволено е. В чужбина обаче нещата лъсват. А лъсна и защо Люпко Петрович не пуска Бодуров. Старата лисица не е изкукала и ние трябва само да се учим от такъв специалист", казая още Стефанов, който е и член на Изпълкома на БФС.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).