Не се отказват! От Левски пак ще се пробват за Неделев и Димитров

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:06 / 03.09.2019
3199
Ръководството на Левски не се е отказало от идеята да привлече звездите на Ботев (Пд) Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Това естествено няма как да стане сега до затварянето на трансферния прозорец, но "сините" ще се пробват отново през зимната пауза.

Лично треньорът Петър Хубчев настоява за трансферирането на двамата футболисти, които обаче сами предпочетоха да останат в Ботев. Въпреки това “сините" ще направят още един опит да ги вземат в редиците си в началото на януари, твърди в днешния си брой "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че досега Тодор Неделев поне 5 (пет) пъти е обявявал най-официално, че в България ще играе единствено в Ботев и ако напусне клуба, то ще е заради трансфер в сериозен тим от чужбина. За Кристиан Димитров приоритет също е преминаване в отбор зад граница.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).