Желко: Ние сме по-големият клуб, но те бяха в по-добра форма

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
21:29 / 31.08.2019
10652
Треньорът на Ботев Желко Петрович призна, че е доволен от играчите си и от спечелената точка след равенството 1:1 в градското дерби срещу Локомотив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Атмосферата бе фантастична. Участвал съм в подобни мачове и това винаги е прекрасно усещане. Ние сме по-големият клуб, но днес те бяха в по-добра форма. Мисля си, че цялостната атмосфера бе страхотна. Това е причината, поради която футболът е толкова голям спорт", заяви Желко Петрович.

"Противнвикът владееше по-добре топката, имаха предимство в това отношение. Не съм тук, за да си търся извинения, но знаете, че днес отсъстваха много важни футболисти за нас. На пейката имахме футболисти на по 15 години. В този отбор на Локомотив има достатъчно опитни футболисти".

"Надявам се след време това дерби да го играем на новия стадион пред 22 000 души. Аз харесвам Ботев, обичам феновете ни. За нас приоритет е да си построим стадион, защото е различно, когато играеш официалните си мачове на стадиона, а не на тренировъчната база", каза още наставникът на "канарите".

Гледайте цялото изявление на Петрович в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).