Димитър Илиев: В Ботев да празнуват! Нямаше дерби, защото само единият отбор игра футбол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (59)
21:17 / 31.08.2019
16825
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев направи доста интересно изказване след равенството 1:1 срещу Ботев в градското дерби. Според нападателя ако неговият тим бе загубил мача, това щяло да е престъпление срещу футбола, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Освен това Илиев призова "канарите" да празнуват точката като победа.

“Имаше един отбор, който търсеше победата. Другият се стремеше да опази равенството и успя. Играл съм в доста дербита, но такова превъзходство не помня да сме имали. За съжаление резултатът е 1:1 и остава горчив вкус в устата, защото заслужавахме да победим. Ще чакаме следващия мач, за да ги бием", започна изказването си Илиев.

"Ако бяхме загубили този мач, това щеше да е престъпление срещу футбола. Тотално надиграхме Ботев, но взимаме една точка. Срещу мен имаше 100-процентова дузпа. Поведох си топката и получих удар в бедрото. За мен не стана дерби, защото само единият отбор играеше футбол. Мисля, че Ботев може да празнува тази точка като победа", каза още капитанът на Локо.

Гледайте цялото изявление на Илиев в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (59)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).