Ботев хареса футболист на "тигрите", сделката обаче няма да е лесна

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:03 / 26.08.2019
4481
Ръководството на Ботев (Пд) набеляза за привличане футболист от Първа лига. В плановете на жълто-черните влиза младежкият национал на Витоша (Бистрица) Лъчезар Котев. Още преди мача между двата отбора в събота, завършил 2:1, "канарите" са коментирали възможността да се подсилят с халфа.

С добрия мач, който Котев направи в Коматево, треньорът Желко Петрович вече е уледен, че футболистът може да помогне на Ботев. Сделка с играча обаче трудно може да бъде постигната до затварянето на летния трансферен прозорец, тъй като Лъчезар Котев е водеща фигура в схемата на "тигрите" от Бистрица.

Очакванията са евентуална сделка да се осъществи през зимата и миналият през школите на Левски и Септември фуболист да засили конкуренцията в халфовата линия на Ботев, твърди в днешния си брой "Меридиан мач". Там в момента се виждат доста проблеми заради спада на формата на капитана Лъчезар Балтанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).