Акрапович: Горд съм! На терена играха отбор за 2 млн. евро срещу отбор за 50 милиона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (20)
23:56 / 15.08.2019
7947
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович обяви, че е горд със своя отбор след загубата от Страсбург с 0:1 в реванша на "Стад дьо ла Мюино".

Ето какво каза босненският специалист след края на европейското участие на черно-белите:

Нямахме късмет в някои важни моменти. Неутрализирахме съперника, играхме като равни с тях, дори на моменти бяхме и по-добри. Имахме и шансове. Ако това положение на Стивън Езе бе влязло гол, всичко щеше да се обърне в мача. Горд съм с момчетата, които тренирам. Представихме по най-добрия начин българския футбол.

Вижда се, че Страсбург имат по-голям опит, възползваха се от първия си шанс, за да отбележат. Имах план Б заради проблема с визата на Стивън Езе. Той нямаше никакво време за почивка и влезе в мача почти директно от самолета. Това не беше честно. Не знам защо така се получи.

Иначе Стивън Езе е важен играч за нас. Нормално е за него да има оферти от други страни. Ние ще направим всичко възможно той да остане при нас.

Аз искам целите вече да са по-високи. Говорих с момчетата, че не трябва да се отпускат и да влизат в някаква дупка. Няма от кой отбор да се притесняваме. Днес мач играха отбор от 2 милиона евро срещу отбор от 50 милиона евро.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).