Само в Plovdiv24.bg: Умопомрачителна оферта за Неделев! Позлатяват Тошко, но има един малък проблем

Автор: Илиян Радков
Коментари (2)
17:46 / 10.08.2019
16086
Ситуацията около звездата на Ботев Тодор Неделев прилича на затишие преди буря. В пловдивския клуб имат умопомрачително предложение за 26–годишния  национал на България. Неделев е желан от клуб от Китай, научи Plovdiv24.bg. По наша информация клубът от най-многолюдната страна на света е готов да плати 4,5 милиона долара за правата на халфа. Китайците са приготвили и приблизително около 2 милиона долара годишна заплата за перлата на канарчетата. Според  други наши източници идеята на азиатците е първоначално да платят около 3 милиона долара за правата на Неделев, а останалата сума ще бъде залегната под формата на бонуси.

На този етап се чака решението на Неделев, за да стартират официални преговори. Не е тайна, че самият Неделев не желае да играе в Китай. Тази дестинация изобщо не е предпочитана от халфа, въпреки че там на практика може да бъде позлатен. Неделев е склонен да напусне Ботев, но само при добра оферта от Европа.  Поради тази причина името на кандидат–купувача на Тошко се пази в пълна тайна, защото при липса на зелена светлина от футболиста няма как сделката да се осъществи.  Преди време интерес към него имаше от страна Шъдзяджуан, където до миналия месец треньор беше Ясен Петров. 

Неделев е желан и от Левски, но според запознати футболистът няма желание да се премести на "Герена“.  До затварянето на трансферния прозорец има още време и се очаква да се появят и други кандидати за подписа му.

Plovdiv24.bg припомня, че Ботев няма да получи цялата трансферна сума за Неделев.  Информацията гласи, че 70% от парите се полагат на Майнц 05, а останалите 30% на жълто-черните.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).