Изписаха Банев, чака го 6-месечно възстановяване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:01 / 04.05.2009
2260
Защитникът Теодор Банев претърпя операция от час и половина в столичната клиника „Свети Пантелеймон". Хирургът Тони Георгиев оперира менискус и кръстни връзки на футболиста на Спартак. Банев вече бе изписан от клиниката и се лекува у дома в квартал „Кючук Париж". Теодор ще носи патерици и шина в продължение на 30 дни.
„Чака ме дълго отсъствие от терена. Според докторите възстановяването ми ще продължи между 6 и 9 месеца", каза Банев (на снимката). Най-рано бранителят ще може да почне тренировки през зимата на 2010 година.

Контузеният вратар Стефан Стойчев - Вутата хвърли гипса. Дългучът претърпя операция на ахилес преди месец. Вутата също почва възстановяване.

В Спартак се надяват, че травмираният капитан Тодор Симеонов ще е на линия в съботното домакинство срещу Дунав (Русе). Заради проблеми с контузия централният защитник пропусна гостуването в Несебър. Аут за срещата с русенци обаче ще е Емил Аргиров. Здравенякът от „Кършияка" записа 5-ти жълт картон и ще бъде наказан от дисципкомисията на БФС за 1 мач.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).