Неделев изтри поста си, влезе в разправия с фенка на Левски

Автор: Георги Кирилов
Коментари (8)
09:38 / 07.08.2019
9744
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев изтри текста и снимката, които беше публикувал в личния си профил във Фейсбук относно спекулациите, че ще премине в Левски, видя Plovdiv24.bg.

Самата публикация логично предизвика стотици коментари от привърженици на двата отбора, като в интерес на истината присъстваха и доста негативни такива. Най-вероятно решението на национала да премахне поста е породено от желанието му да не се стига до подобни конфронтации.

Тодор Неделев дори влезе в остър задочен спор с привърженичка на "сините", която го провокира, призовавайки го да "си каже истината, че е отказал на Левски в последния момент".

Друг фен на Левски пък написа: "Прав си, Тоше! По-добре пръв на село, отколкото последен в града! Айде, много ти здраве. И без това ми писна да слушам за теб", гласеше един от последните коментари на фен.

Неделев обаче не се стърпя и му отговори: "По-добре 0:7 от Ларнака".


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).