Сбирка в Ботев относно бъдещето на Тодор Неделев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:52 / 05.08.2019
7225
Ръководството на Ботев (Пд) ще се събере на съвещание, за да реши бъдещето на Тодор Неделев. Звездата на тима е силно желан от Левски, както и от няколко чужди отбора. Доскоро от клуба не даваха да се проговори за евентуална продажба на национала, но след двубоя с Етър треньорът Желко Петрович разкри, че може и да се стигне до раздяла с играча на "правилната цена".

Ботев определено ще има нужда от средства. До 1 септември клубът трябва да рестартира строежа на стадиона, както обеща собственикът Георги Самуилов.

Трансферният прозорец у нас затваря в полунощ на 5 септември. Така че още месец феновете на жълто-черните ще тръпнат дали Тошко ще остане при тях, пише в днешния си брой "Тема спорт". Естествено, думата за евентуална продажба ще има и играчът.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че досега Неделев поне 10 пъти е обявявал най-официално, че в България ще играе само с екипа на Ботев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).