Ново попълнение на Спартак със страхотен гол срещу Славия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:57 / 03.08.2019
3109
Футболистите на Спартак Пловдив направиха генерална репетиция за градското дерби срещу Марица от турнира за Купата на България. "Гладиаторите" завършиха 2:2 в контролна среща с тима на Славия U19. Спарингът се игра на един от помощните терени на стадиона в столичния квартал "Овча Купел".

Домакините поведоха в началото на срещата, но новото попълнение Кирил Георгиев изравни в 40-ата минута със страхотен удар от фаул.

През втората част домакините отново излезнаха напред в резултата. Капитанът Христос Доков изравни за "гладиаторите".

И в тази среща треньорът Стефан Учиков заложи на юноши от школата. Мариан Гиров, Атанас Бучов и Мартин Симеонов започнаха като титуляри, а през второто полувреме в игра влязоха Деян Господинов, Васил Стойчев, Радослав Геджов и Кръстьо Милев.

От понеделник Спартак започва подготовка за първия си официален мач - с Марица за Купата на България, който е в сряда от 18:00 часа на стадион "Тодор Диев".

Спартак игра в състав: Константин Велков, Атанас Бучов, Николай Христозов, Христос Доков, Рангел Костурски, Кирил Георгиев, Веселин Тонев, Мариан Гиров, Денис Хасан, Мартин Симеонов, Здравко Жилов (Деян Господинов, Васил Стойчев, Михаел Пърчев, Радослав Геджов, Кръстьо Милев, Стефан Учиков).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).