Бруно: На света няма такива фенове като нашите! Сега в хотела ще е весело, ще пием бира

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
00:03 / 02.08.2019
9138
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе изключително емоционален след успеха на своя тим в Лига Европа срещу отбора на Спартак (Търнава).

Ето какво каза босненският специалист след края на мача, който изпрати черно-белите в третия кръг на Лига Европа:

Стана хубав мач. От това печели футболът. В кариерата си съм имал такъв двубой. Но знаех, че ще вкараме гол. Бях на Кръстова гора и пак ще отида, защото това ни донесе късмет. Не съм говорил още с Христо Крушарски. В хотела сега ще бъде весело, ще изпием по една бира.

Горд съм, че съм треньор на Локомотив в този момент. Радвам се и за играчите, този успех ще им помогне в кариерата. Отидох да благодаря на феновете ни, страхотни бяха. Няма други като тях на света. Подкрепяха ни и при 3:0.

Вярвам, че можем да елиминираме Страсбург. В първия мач със Спартак се видяха какви са нашите възможности. Днес получихме лекция, която ще ни помогне да не правим в бъдеще подобни грешки.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).