ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Миглена Ангелова: Зрителите чакат да се върна на екран!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:37 / 01.08.2019Коментари (0)6354
©
През последните няколко седмици все по-често бяха тиражирани информации, че Миглена Ангелова ще бъде новата водеща на "Стани богат" на мястото на Ники Кънчев. Тв водещата явно определено много липсва на тв небосклона, щом всяко лято я връщат на екран.

Дали слуховете за завръщането й на екран са напълно безпочвени обаче, можем да разберем само и единствено от нея самата в поредния откровен и прелюбопитен разговор за Шоу.

- Меги, последните слухове те провъзгласиха за новата водеща на "Стани богат". Има ли дори капка истина в това?

- Мисля, че е чудесна идея, въпреки че Ники Кънчев се справяше прекрасно по Нова ТВ. Но ако продуцентите имат желание все пак да впечатлят публиката, могат да предприемат и такъв ход. Защото така или иначе зрителите чакат да се върна на екран.

Постоянно ме питат кога и “защо не". След победата ми в "Биг Брадър", много пъти чух версията, че съм влязла, едва ли не, за да се върна на екран. Ще кажа само, че аз поне не зная да са ме канили за водеща на “Стани богат".

- "Стани богат" обаче, няма допирни точки с "Искрено и лично", което е твоята запазена марка…

- Със същия успех можем да говорим дали ще правя предаване в телевизията на Слави, за която само се говори, но нищо не се знае. Много слухове има в България и повечето се отразяват от медиите.

 Има ли я в теб носталгията по телевизията? Липсва ли ти?

- Не. Никак. В наши дни има много начини да стигнеш до хората. В момента работя върху един много шантав Ютуб канал, в който зрителите ще ме видят в съвсем друга светлина.

Наистина много се забавлявам с него. Това означава, че и на хората ще им е забавно. Обикновено е така. Ще видим. Засега дори няма да кажа как се казва. Не е пуснат още, така че никой да не търси.

- В такъв случай има ли изгледи да те видим скоро отново и на ТВ екран?

- Истината е, че имам проведени разговори с шефовете на две телевизии, които обаче все още няма да споменавам – за предаване, което е много близко до "Искрено и лично".

Седмично предаване, разбира се в стила на “Искрено и лично", в което акцентът ще е върху отношенията между хората, психологията, изобщо нещата, които винаги са ме интересували.

Ще видим какво ще се случи. Ще реша и ще стане ясно, когато този момент дойде. Но това е тематиката, с която бих се върнала на екран, защото ми е интересна, и съответно може да бъде интересно поднесена и на хората.

- Не по-малко интересно е и сътрудничеството, което създаде с твои колеги в Китай още преди 4-5 години. Има ли нещо ново, което се случва с него?

- Вече приключихме втория проект с "Шанхай медия груп". Естествено, контактите се развиват и сега подготвяме идването на "Мис Китай" 2018-та, която ще представя Китай в края на тази година на конкурса Мис Вселена.

Тя ще гостува в България заедно със стилистката на целия конкурс "Мис Китай", която произвежда луксозно бельо, има забележителни ревюта в САЩ, Франция и е много е популярна в Азия.

Мисля, че това би било много добра реклама на България в Китай, тъй като където и да отидат, всички искат да се снимат с тези две много красиви и истински успешни жени.

- Няма шанс скоро да ги стигнем китайците предвид космическото темпо, с което се движи техния начин на живот, икономиката и всичко останало?!

- О, не, не бихме могли дори да се доближим. Но ние и не искаме. Наскоро ми разказаха за едно момиче, което е изпяло песен на китайски на кастингите на "Гласът на България" пред жури с Катето Евро и Любен Дилов-син. Отрязали ли я, Катето Евро, защото не разбирала какво пее:

"Ама аз не мога да те разбера за какво пееш?", а Любен Дилов пък добавил:

 "Ти идваш от Несебър, защо не изпееш примерно нещо на гръцки?"

Как да коментираш?! Ето това е нашата интелигенция.

Не може журито да е под нивото на участниците! Нали търсят таланти. Някой си е направил труда да учи китайски, да може да пее дори на този език, а у нас жури да не притежава компетентността да оцени този факт?!

Дори не говорим за контекста в световната икономика, политика и т.н. Йероглифите са сложни - Катето Евро поне това трябва да знае, а от Любен Дилов очакваш някак да е по-високо от узото.

Момичето е било шокирано, защото се е явило с цялото уважение към журито и към факта, че ще бъде оценявано от авангардни хора. А всъщност въпросното жури очевидно няма капацитета, нито компетентността да оцени дори себе си.

- Можем ли да направим опит за паралел между българската телевизия и тази, която си видяла в Китай с всичките й технически възможности, които притежава?

- При нас всичко е капка на фона на световния океан, но пък го раздухваме все едно сме от значение за вселената. А всъщност си седим в едно блато, в което нещата отдавна са ясни.

Светът е на друго ниво – като организация, като отношения, като технология, а у нас свикнахме дори с това, което преди 10-15 години беше недопустимо в ефир.

Струва ми се, че нас все едно има някакво изискване (с много малки изключения, разбира се) да си некомпетентен, за да бъдеш назначен на работа.

И колкото си по-невеж и откровено казваш "ама аз това не го разбирам", толкова по-добре. Станало е норма!

- Всъщност в книгата, която написа след участието си във "ВИП Брадър" споделяш и това, обяснявайки въпросите за нуждата от трезва самооценка. Мислиш ли да продължиш да пишеш?

- Мисля, че хората винаги ще имат глад за мислещи и добре говорещи хора. От някой, който разбира същността на социалните и житейски въпроси. Аз имам глад за хора, които разбират същността на политиката, на икономиката и се радвам, че имам достъп до такива хора.

Винаги е празник на душата да срещнеш човек, който знае и говори добре, освен това е и доброжелателен. Защото много често, трупайки знания, трупаш омраза към хората.

В днешно време ми прави впечатление, че хората са свикнали без много усилия да искат да получат качество, а това не е възможно никъде. Няма как да успяваш по мързеливия начин. Падат критериите, а това е страшно.

В книгите ми няма да усетиш присъствие на дидактичен тон – аз не размахвам пръст и не държа тон кое как трябва да се случва.

Освен това не боравя с клишета, които иначе изобилстват в съвременната литература, и от чийто сбор някои дори творят цели "произведения". Но аз не съм писател и нямам ама никакви амбиции в тази посока.

- Да завършим с нещо много вълнуващо – стана ясно, че очакваш трето внуче…

- Да, голямо вълнение е. Наскоро ме попитаха какво правят моите момичета и ми се видя грозно да не споделя, че скоро очакваме появата на още едно момиченце.

Това, което мога да споделя е, че почти седемгодишния ми датски принц Деймиън Кристиянсен пее и съчинява песнички за бъдещата си сестричка.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: