Желко: Ако изпуснеш 5-6 ситуации, говорим за качество, но аз няма да плача

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
21:02 / 29.07.2019
6018
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович призна, че по-големия финансов бюджет е основната причина за загубата на неговия тим с 1:3 срещу Левски. Според черногорския специалист един футболист в лицето на Давиде Мариани е решил мача.

Ето какво каза Петрович след края на двубоя на Герена:

"Много е трудно да се каже дали заслужавахме точка, след като загубихме с 1:3. Не си спомням Левски да са имали 100-процентово положение през първото полувреме. В същото време ние имахме три такива, но не отбелязахме. Футболът беше добър, но индивидуалната класа на Мариани ни уби.

За първа година съм тук. Това дерби има голяма история. Ако изпуснеш 5-6 ситуации, говорим за качество. Стремя се да се наслаждавам на добрите моменти.

Не е лесно да играеш в София. Целият отбор трябва да играе добре, за да победи Левски, ЦСКА или Лудогорец. Тук говорим и за бюджет. Нашият е много по-малък от техния. Видяхте днес, че един човек реши мача. Но аз няма да плача. Ние сме отбор, който се нуждае да играе футбол. Нямаме много високи футболисти, само Кристиан Димитров е по-висок. Ние сякаш започваме да играем, когато ни вкарат гол.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).