Петрович: Ако Кристиан Димитров напусне, аз си тръгвам на следващия ден

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
21:04 / 21.07.2019
7474
Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович направи доста интересно изказване, след като тимът му победи Дунав с 3:1. Черногорският специалист обяви, че ще си тръгне още на следващия ден, ако защитникът Кристиан Димитров напусне Ботев.

Ето какво каза Петрович след края на двубоя в Коматево:

Фантстично представяне за нас, играхме добър футбол. Имахме голямо желание. Много съм горд от отбора си. На терена не е само Тодор Неделев, а целият отбор.

Опитваме се да играем офанзивен футбол, но не винаги, защото не сме глупави. Срещу Лудогорец няма да го направим, защото ще се самоубием.

Ако Кристиан Димитров си тръгне, аз си тръгвам на следващия ден. Да отидеш от България в Румъния? Какво да прави там? Само ако клубът има нужда от парите, тогава бих разбрал, но тогава трябва да обяснят на феновете. Само ако има сума, за която си заслужава, ще го продадем".



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).