Ботев и Арда не си вкараха в доиграването

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
20:19 / 14.07.2019
9626
Ботев (Пловдив) завърши 0:0 срещу Арда като гост в мач, който се игра в два дни. Двубоят на "Арена Арда" в Кърджали започна вчера, но бе прекратен още в 6-ата минута заради проливен дъжд и наводнен терен. Днес бяха доиграни останалите 86 минути от срещата, която е от първия кръг в новия шампионат на футболното ни елитно първенство.

В 8-ата минута Антон Карачанаков отправи удар от границата на наказателното поле но той бе неточен.

"Канарите" направиха уникален пропуск в 33-ата минута. Това стана след грешка в защитата на домакините, при която холандецът Филип ван Арнем открадна топката в наказателното поле. Последва успореден на голлинията пас, който мина през цялата врата, но нямаше играч в жълто, който да засече в опразнената мрежа.

В 36-та минута Антон Карачанаков овладя една топка, която рикошира в крака на Пламен Крумов, но до опасност пред Иван Караджов не се стигна.

След почивката тимът на Арда започна много активно и само в разстояние на няколко минути създаде серия от опасни положения пред Георги Аргилашки. В 49-ата минута Румян Овсепян изведе отлично Деян Лозев, но се наложи вратарят на Ботев да напусне очертанията на наказателното поле, за да пресече топката.

В 55-ата минута португалецът Жоао Аморим вдигна на крака трибуните, след като отправи много силен и опасен удар, но Аргилашки успя да докосне и изчисти топката в корнер. 

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Димитър ПирговФилип ФилиповЛъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Радослав ТерзиевТодор НеделевАнтон Карачанаков, Тейлон.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).