Проливен дъжд прекрати мача на Ботев в Кърджали

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
19:06 / 13.07.2019
11026
Мачът между Арда и Ботев (Пловдив) бе прекратен още в 6-ата минута заради проливен дъжд над "Арена Арда" в Кърджали. Реферът Станислав Тодоров прецени, че тежките атмосферни условия не позволяват да се играе нормално и прибра футболистите в съблекалнята. Най-вероятно двубоят ще бъде преигран утре от 18,30 часа!

Нямаше вариант да се изчака известно време, докато спре дъждът, тъй като стадионът в Кърджали не разполага с осветление. По правилник двубоят трябва да се изиграе в рамките на следващите 24 часа.

До прекъсването на мача имаше само една по-сериозна опасност и тя бе пред вратата на домакините. Тодор Неделев изведе Тейлон, който въпреки тежкия терен, успя да избута топката до вратата на Иван Караджов. В последния момент обаче капитанът Пламен Крумов успя да избие топката от краката на бразилеца.

Ботев излезе на терена в Кърджали в състав:

Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Радослав Терзиев, Тодор Неделев, Антон Карачанаков, Тейлон.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).