ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Големите риби в борба за шоумена Краси Радков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 03.07.2019Коментари (1)25960
©
"Преди три дни получих предложение да започна работа при един от големите продуценти у нас. Едва ли ще правим нещо пиратско, но... обмислям го като оферта." Тези думи сподели звездата в "Шоуто на Слави" - Краси Радков пред шефа си Трифонов на актьорската вечер вчера. Изненадата у Дългия не трая дълго, като на веселите реплики уж на шега, уж наистина, се прозря истината, че Краси смята да смени не попрището, а телевизията. Както знаем след 31 юли "Шоуто на Слави" спира да се излъчва по искане на шефа му Слави Трифонов.

Според екранната Баба Вуна бившите колеги на Дългия Евтим Милошев и Любо Нейков са проявили сериозен интерес към негово участие в проектите си. За тази цел те предложили и добри хонорари.

"Моля те, само не споменавай името на Халваджиян. Поне ти не!", отговори Слави на репликата на подопечния си, че освен Милошев и други се "бият" за него. "Ама и той, я", допълни Радков, при което залата избухна в смях, а Трифонов обърса потно чело. Факт е, че Халваджиян отдавна искат актьора да работи с тях.

Попитан дали ще работи за в бъдеще с Краси Радков, Любо Нейков отказа коментар. Халваджиян пък в момента са във ваканция и не вдигат телефоните си.

При кого точно ще се подслони Радков тепърва предстои да се разбере. Повече от 10 години под опеката на учиндолеца очевидно са достатъчни на комика, който открай време дава заявки, че иска да постигне нещо повече от това да е шут и имитатор при Трифонов. Феновете на врачанина обаче не трябва да тъжат, тъй като бъдещите му творчески планове за развитие отново са в сферата на забавния тв формат.

Очевидно актьорът не иска да работи на заплата и шефското настоятелство му е излишно. Краси ще следва примера на колегите си Любо Нейков, Марта Вачкова и Камен Воденичаров, които се отцепиха от Слави и за няколко години успяха да създадат едни от най-успешните продуцентски компании у нас. Дали полакомил се заради парите или пък заради умората да носи цялото предаване на Трифонов на свой гръб, Краси планира да върви по стъпките на Нейков. Екранният Гацо Бацов първо ще се върне в театъра, както вече направи в постановката на Иво Сиромахов и режисурата на Съни Сънински - "Островът", а след това вероятно ще започне да участва по-често в халтурки с чалга изпълнения по заведенията.

Преди това Краси ще се пусне официално и в чалгата, където присъства от поне година. Комикът вече ударно записва песни по композиция на Евгени Димитров - Маестрото, с които се надява да пълни кръчми и дискотеки в замяна на апетитен хонорар. Цената му на час е 2500 лева. Същата сума прибира и мустак №1 в родната чалга Милко Калайджиев.

Близо 3 години Краси е на повикване от ресторантьори и кръчмари, след като Слави Трифонов реши да продава актьорите си като фолкпевци. Срещу приличен хонорар всеки комик от шоуто му може да бъде нает за конферансие на предварително подготвена програма или да изнесе своя собствена.

Най-голям интерес има именно към Краси Радков, който ударно обикаля оборотни фолкклубове. Според запознати Дългия взимал част от приходите. Засега. Проверка на "България Днес" показа, че в "Пайнер" има трима певци, които взимат колкото Краси. Единият е Милко Калайджиев, другите - Нелина и Тони Дачева. 2500 лева е хонорарът и на сръбската звезда Бобан Здравкович.

Очевидно мераците на Краси са програмата му да се разнообрази още повече, с което респективно да се увеличат и участията му.

Ресторантьори обаче отчитат доволно, че т.нар. актьорски вечери в заведенията им се радват на далеч по-голяма посещаемост, отколкото гостуването на звезди от ранга на Преслава и Фики. На всичкото отгоре им излиза и в пъти по-евтино, тъй като певица и певец на годината на "Пайнер" взимат съответно 7 и 5 бона на час.

Присъствали на участие на Краси Радков споделят, че от сцената в типичния си стил той не спира да ръси цветущи и каруцарски цинизми, а образите на Баба Вуна и Шишо Бакшишо в малките часове на нощта вдигали настроението много повече от деколтето на която и да било чалга дива.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Певачката може да си пее я на лайв, я на плейбек и толкова. Краси Радков е мултифункционален и ще има успехи! Жалко, че вероятно няма да го виждаме много на малкия екран. Успех с 'како Данче' :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: