Венци Стефанов: Неделев само разхожда националната фланелка, това е позор!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:58 / 01.07.2019
7216
Президентът на Славия Венци Стефанов направи поредното си скандално изказване. Този път ексцентричният шеф избухна, че селекционерът на националния отбор Красимир Балъков върти схеми за трансфери на футболисти, а звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев само разхождал националната фланелка.

Ето част от изказването на Стефанов пред Гонг:

"Балъков беше голям футболист, но като треньор има много какво да доказва. В Етър може и да му са се получавали нещата, но националният отбор е съвсем друго нещо. Цяла България те следи под лупа. Схемите в националния отбор не стават както в Етър. Налага Георги Сърмов в отбора на България, за да го продаде в някакъв отбор от четвърта или пета дивизия на Германия. Надявам се Балъков да си е взел поука, защото иначе нищо няма да се получи. Едни състезатели се толерират, а на други не им се дава шанс".

"Не може в националния отбор да се залага на едни и същи лимитирани футболисти, които не смеят да се пипат. Каквото и да се случи, все те играят. Трябва да играят футболисти, които са в добро състояние и са готови да дадат всичко от себе си в името на България. Направи ли ви впечатление играта на Десподов и Тодор Неделев. Те дори не се изпотиха. Само разхождаха фланелката на България. Това е позор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).