ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Халваджиян захапа Слави: Шоуто му се изчерпа, а за политика няма сили
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:21 / 19.06.2019Коментари (2)9778
©
На въпроса дали според него "Шоуто на Слави“ се е изчерпало, телевизионерът сподели: "Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много добри отношения. Няма да кажа, че сме били приятели, но по нощите си ходехме на гости. Смея да твърдя, че сигурно съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме много добре заедно, той ми имаше пълно доверие. Когато ни се поразвалиха отношенията, не съм си позволявал да говоря за него нищо, защото това са си наши лични неща. Като професионалист обаче, без да се влияя от отношенията ми с него, ще кажа, че шоуто му много отдавна се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби голяма част от аудиторията си. И в това няма нищо лошо. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С удоволствие съм го гледал, но в един момент спрях, защото вече не ми е интересно. А и той в един момент прекалено започна да вкарва сериозни политически елементи, а аз искам да се забавлявам вечер“

Провокиран от запитване, Маги си позволи да коментира и Слави като бъдещ политик. Според Халваджиян Дългия е уморен, а в политиката трябва да се влиза с мощна енергия. И все пак му пожелава успех в начинанието, ако изобщо се осъществи.

Магърдич не е доволен и от Иво Сиромахов, който редовно се опитва да го имитира. На външен вид сценаристът, подвизаващ се от край време и като актьор, го докарвал, но не се стараел достатъчно, за да пресъздаде пълния му образ. "Имам жестове, начин, по който говоря и се държа, движа се… а Сиромахов разчита само на визия. Лично аз се забавлявам с подобни неща и гледам на тях с усмивка, но за мен е важно имитацията да е добра, все пак правя "Като две капки вода“. Може  би Иво просто не е добър имитатор“, заключва Маги.

Халваджиян категорично отрече думите на Слави, че Трифонов е осъдил арменската фамилия заради нарушаване на авторското право.

Няма такова нещо. Ето тези неща на Слави не му харесвам. Защото аз не приказвам, а той си разказва в шоуто всяка вечер и хората остават с грешно впечатление. Делото ни с него се точеше близо десет години. Всичко започна, докато все още бяхме близки. Веднъж дойде в офиса ми и помоли да спрем да излъчваме в "Господарите“ кадри от неговото шоу или да му плащаме за това. Казах му, че по закон ние сме си в правото, само трябва да цитираме кой е авторът на кадрите. И той каза, че не му харесва това и заведе дело, пише Хотарена.

Нашите взаимоотношения не се влошиха заради това, а година и половина по-късно по съвсем други причини, за които не смятам, че трябва да говоря. Слави загуби всички дела. Единственото нещо, за което съдът ни призна за виновни, е, че когато излъчваме кадри от "Шоуто на Слави“, трябва да изпишем не само, че кадрите са взети от там, а и че трябва да изписваме, че Слави Трифонов е продуцент на шоуто. И ние се съобразихме с това. Така че твърденията на Слави, че съдът ни е осъдил и не можем да излъчваме кадри от неговото шоу, са, меко казано, лъжа. Ние можем и ще излъчваме кадри, защото законът ни го позволява и съдът беше категоричен в становището си“, сподели още Маги.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
казва се БИТА карта,Умрял кон. Ако не е разбрал Славчо да отиде да пита екс президента ГоцА.
+2
 
 
Трифонов нали и той искаше партийна субсидия от 1 лев? И ко стана ся - всеки може да си напазарува каквото си поиска..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: