Похвално! ФК Марица утрои средствата за лечението на Лиза

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:44 / 17.06.2019
1891
Еипът, подписан от всички футболисти на Марица и обявен на търг с благотворителна цел, вече намери своя собственик. Това е човекът, предложил най-висока сума, която да бъде предоставена за лечението на дъщерята на треньора в ДЮШ на Марица Иван Михайлов - Лизавета Иванова. Тя страда от множествена склероза - церебро-спинална форма.

Собственикът на уникалния екип е фен на Марица, но пожела да не се оповестява името му!

"Благодарим му за щедростта, благодарим и на всички, които помогнаха по друг начин на Лиза! Нека това добро се върне към вас неколкократно", написа по този повод официалната страница на клуба във Фейсбук.

Освен това президентът на Марица удвои събраната сума с лични средства, а футболистите от представителния тим по своя инициатива я утроиха. "Освен събраните средства, като финансова помощ за лечението, всички ние изразяваме и моралната си подкрепа към Лиза и близките и. Нека бъдат силни и да вярват в по-доброто бъдеще", обявиха още от ФК Марица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).