Нова опция за таран в Ботев?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:13 / 17.06.2019
5813
Интересна опция за подсилване на нападението в Ботев (Пд) се появи днес в медийното пространство. Става въпрос за централния нападател Венцислав Христов, който уж бил опция за жълто-черните. В момента 30-годишният бивш национал е свободен агент.

През миналия сезон той носеше екипа на Арда (Кърджали), с който в 23 мача отбеляза 12 гола. Новият треньор на Ботев Желко Петрович настоява пред ръководството да бъдат привлечен централен нападател, след като не бе предложен нов контракт на Феребори Доре. Освен Христов на Петрович са предложени и няколко чуждестранни централни нападатели, твърди "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Венци Христов е предлаган като опция за Ботев почти във всеки трансферен прозорец, което не изключва варианта за "мениджърски трикове", целящи вдигане на цената на самия футболист.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).