Неделев отново в Германия? Вижте кой клуб го наблюдава

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
13:53 / 11.06.2019
8942
Близо 3 години след окончателното си завръщане от Германия, звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев отново предизвика интерес от страна на немски тим. Представител на изпадналия във Втора Бундеслига отбор на Нюрнберг е бил снощи в ложите на националния стадион "Васил Левски", за да наблюдава изявите на Неделев.

Информацията е на "Тема спорт", като според вестника двубоя България - Косово са гледали още агенти на Базел и Борнемут, но за тях не се споменава към кой футболист е било насочено вниманието им.

Досега се твърдеше, че най-сериозния интерес към Тодор Неделев идва от Турция, но на този етап в Коматево явно не е получена конкретна оферта за него.

Самият футболист нееднократно заяви, че може да продължи да играе в Ботев, ако не получи предложение от силен европейски тим.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Тодор Неделев бе трансфериран в Майнц 05 от 1 януари 2014 година, но за два сезона успя да играе епизодично само в 2 официални мача за първия отбор на "червените".


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).