Кольо Мастиката отряза Ботев, появи се много интересен пожарен вариант за треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:26 / 03.06.2019
10953
Ръководството на Ботев (Пд) се е свързало наскоро с известен наш специалист, за да го покани за старши треньор. Става въпрос за наставника Царско село Никола Спасов, който вкара тима си в Първа лига.

Спасов, известен още с прозвището си Кольо Мастиката, обаче е бил категоричен, че няма как да поеме жълто-черните, твърди в днешния си брой "Тема спорт". Той бил дал дума на собственика на Царско село Стойне Манолов, като наскоро дори подписа и нов договор.

Засега най-близо до треньорския пост в Ботев е сръбският специалист Радован Чурчич, като се очаква днес той да даде окончателен отговор на получената оферта. Бившият селекционер на Сърбия преговаря с "канарчетата" на базата в Коматево, след което си е тръгнал за родината с куп дискове с мачове на Ботев.

Вероятността да приеме не е малка, но засега двете страни не могат да стигнат до разбирателство относно възнаграждението му. В Тайланд, където е работил за последно, е получавал доста повече от това, което пловдивчани предлагат.

Ботев има пожарен вариант, твърди още вестникът. Това е селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров. Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че той беше преди години помощник-треньор в Ботев, когато начело на тима бе Ферарио Спасов.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).