Благодарност към героите, които останаха в сянка от бляскавия "черно-бял" празник за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:26 / 28.05.2019
5144
Организацията на локомотивците, живеещи в чужбина - "World Wide Locos", излезе с официална позиция, в която благодари за подкрепата към любимия отбор на една част от "черно-белите" запалянковци, които бяха на историческия финал за Купата на България, но "останаха леко в сянка от бляскавия черно-бял празник".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса материала на "World Wide Locos":

Изминаха повече от десет дни от историческия финал, който донесе толкова много радост на изстрадалия черно- бял фен, но емоциите не стихват и празненствата не спират.

World Wide Locos иска да обърне внимание на една част от хилядите пропътували разстоянието до София, които останаха леко в сянка от бляскавия черно-бял празник.

Става въпрос за децата от ДЮШ на Локомотив Пловдив, придружени от техните родители и треньори.

Благодарим ви Деца !!! Вие не спряхте цял мач да подкрепяте вашите идоли, а в онази вечер изгря с пълна сила още един герой, който ще остане за дълго в сърцата ви, Ален Ожболт. Изживяхме всеки един момент заедно. Показахте на безмълвните си връстници в противоположния сектор, какво е Любов към Любимия отбор. Тази купа е и благодарение на Вас. Бъдете горди черно - бели синове. 

Само Локо!!!


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).