Кой го иска? Локо или Ботев с интерес към носител на Купата на България?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:13 / 27.05.2019
7862
Интересно име се появи в медийното пространство, като евентуално ново попълнение в един от пловдивските отбори Ботев или Локомотив. Става въпрос за носителя на Купата на България със Славия Владислав Узунов. Той може да си тръгне от столичния квартал “Овча купел".

Бившият футболист на Калиакра (Каварна), Хасково, ЦСКА, Добруджа и Локомотив (Горна Оряховица) е с изтичащ договор и поне към момента не е ясно дали ще го продължи. Узунов бе един от основните футболисти на “белите" през последните два сезона, като на сметката си записа 73 мача и 3 гола, включително и три срещи в предварителните кръгове на Лига Европа. Играчът бе и с голям принос за спечелената миналия май купа, като записа пълни 120 минути във финала срещу Левски.

Общо на сметката си до момента 27-годишният футболист има 113 мача и 9 гола в майсторската ни група. Засега не е ясно къде ще продължи кариерата си Узунов. В случай че не удължи договора си с най-стария столичен клуб, полузащитникът може да се озове в Пловдив, откъдето има интерес към него, твърди Спортал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).