Арестуваха Мартин Камбуров в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
19:35 / 26.05.2019
29584
Легендата на Локомотив Пловдив и сегашен футболист на Берое - Мартин Камбуров, е бил арестуван днес в Пловдив заради хулиганско поведение спрямо служители на общинска полиция и синята зона. Това потвърди за btv директорът на областната дирекция на МВР в града под тепетата старши комисар Атанас Илков.

Мартин Камбуров е задържан за 24 часа в ареста на Трето Районно полицейско управление след скандал със служители на общинското предприятие "Паркиране и репатриране“, които паставили скоба на автомобила му в района на улица "Полковник Сава Муткуров“.

Според шефа на пловдивската полиция, Камбуров се държал изключително арогантно и хвърлил банкноти по служителите на общинското предприятие. Именитият нападател продължил да се държи по същия начин и спрямо повиканите на място общински полицаи. Мартин Камбуров е бил арестуван заедно с негов приятел, който снимал с телефон уличния скандал.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).