ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави взе 50 милиона от bTV, отказа на Нова и става политик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 23.05.2019Коментари (11)56276
©
лави Трифонов е прибрал чрез продуцентската си къща "Седем осми“ около 50 милиона лева от Би Ти Ви за 19-те години, в които се излъчва авторското му шоу, пише "Уикенд". За всяко едно издание на "Шоуто на Слави", Трифонов е получавал по 35 000 лева от Би Ти Ви, твърди източник от медията. Това прави 770 000 лева на месечна база, тъй като предаването има 22 епизода в рамките на календарния месец. За година сумата набъбва до 8,5 милиона лева – смятат се само 11 месеца, тъй като през август рубриката по традиция е в лятна отпуска. Отделно обаче Слави получава още около 1 милион лева от телевизията, тъй като му се заплащат, макар и по доста по-ниска тарифа, обедните повторения на шоуто. 

Или иначе казано, всяка година на фирмата на Трифонов "7/8 продукшън" са превеждани по близо 10 милиона лева от Би Ти Ви! За 19 години на екран сумата набъбва до умопомрачителните 190 милиона лева! Разбира се, това не е чиста печалба – разходите за заплати, наем на офиси и техника са сериозни, така че на шоумена му остават чисто не повече от 25% от сумата. Което обаче пак са много пари – близо 50 милиона лева! 

В последните 3-4 години собствениците на Би Ти Ви от американската компания СМЕ драстично намалиха бюджета на "Шоуто на Слави“. Въпреки това и сега предаването е най-високо остойностеното в родния ефир. 

Междувременно приближени до шоумена разкриха, че той наистина слага край на изявите си по телевизиите. Трифонов е имал предложение от новите собственици на Нова телевизия братя Домусчиеви да започне предаване там, но засега е отхвърлил поканата. 

Музикантите от "Ку-ку бенд“ ще играят ключова роля в бъдещия политически проект на Слави Трифонов. Дългия планира ново лятно турне с бенда си, с което ще промотира партията си. 

Всъщност, самия Трифонов е наложил забрана на хората си да споменават думата "партия“. На книга неговия проект ще бъде основан като гражданско движение, за да не бъдат отвратени хората от появата на поредна партийна централа. 

"Трифонов е съобщил на екипа си още в началото на януари, че това ще е последния сезон на "Шоуто на Слави“. Всичките му доверени хора отдавна са наясно със ситуацията. Неслучайно Краси Радков го майтапи оттогава, че в стола му на водещ и продуцент ще седне Магърдич Халваджиян или Евтим Милошев“, разкриват от обкръжението на шоумена от Учин дол. 

Слави е уведомил музикантите от "Ку-ку бенд“ да имат готовност за извънредни предизборни концерти из цяла България през лятото. При положение, че бъдат насрочени извънредни парламентарни избори, то лятната обиколка на Трифонов из страната може да стартира още през август. 

Засега не е известно дали новата политическа формация на Слави Трифонов планира да участва на местните избори, които трябва да се проведат през есента. Запознати издават, че Дългия все още нямал готовност да издига и подкрепя кандидати за кметове и общинари в страната. Затова щял да играе със свои кандидати само в големите градове. Със сигурност, той ще подкрепи Мая Манолова в София.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хахаха...Диабет да хванеш.От захар и толумбички.Този ли льольо ще е новия политик ? Дето,като канеше силните на деня мълчеше ,като п**ка понеже сценаристите му не знаели какво да му напишат.Поредната кукла на конци- Бареков 2.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.05.2019 г.
+5
 
 
Политик, значи. И тая краста иска да си начеши. Не знам един чалгар какъв политик може да бъде, освен патерица на друга партия. То сега това е много фешън. Като си малка партийка в парламента - подкрепяш големия - ще има и за теб от баницата - я, министерски кресла, я паспорти да раздаваш, я обществени поръчки..да ти бутнат, пък нищо, че оградата на границата пада сама.
+5
 
 
естествено че един червен боклук ще подкрепи друг червен боклук :)
+4
 
 
Това защото премиерът го бъзна в шоуто за обръщението към Слави - дали да бъде като към водач на партия или като към телевизионен водещ. Славчо се заоправдава, че няма партия няма политика, а той си е обикновен журналист. Не може с две дини под една мишница да се ходи май а?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: