Пуснаха в продажба специалното издание "ULTRA Локо"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
12:18 / 10.05.2019
3900
Ръководството на Локомотив Пловдив пусна в продажба специалното издание "ULTRA Локо", което е посветено на достигането до историческия финал за Купата на България срещу Ботев на 15 май, както и на 15-ата годишнина от спечелването на шампионската титла.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение от Лаута без редакторска намеса:

Локомотивци,

Специалното ни издание ULTRA Локо, посветено на достигането до историческия мач на 15 май и на 15-ата годишнина от спечелването на шампионската титла вече е на Лаута!

Ще можете да си го закупите още днес от касата на стадиона или от фен-магазина.  Цената е 3.00 лв. Изданието ще се продава и по време на откритата тренировка в неделя.

На 48 пълноцветни страници, на луксозна хартия, ви очакват уникални снимки от празненствата през 2004 година; с богата статистика и пълна картотека на футболистите от първия отбор; плакати на настоящия тим, на капитана Димитър Илиев и на легендите от състава на Ераносян; с изненада от нежните талисмани, които подкрепяха "черно-белите“ тази пролет…В ULTRA Локо ще намерите интересни истории от миналото, реалистичен преглед на настоящето и оптимистичен поглед към бъдещето, което са децата от школата. Голяма част от фотографиите в книжката са дело на клубния фотограф на "черно-белите“ Стоян Константинов.

Изданието е специална изненада от ръководството на Локомотив Пловдив за най-верните фенове на нашия отбор.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).