ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
"Отчаяната съпруга" Вихра Петрова погреба голямата си любов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:03 / 02.05.2019Коментари (0)63477
©
Бившата жена на продуцента и водещ на "Фермата" – Иван Христов, изгуби първия мъж, когото истински е обичала. На Велика събота режисьорът от БНТ Милан Кузов си отиде от рак. С него Вихра Петрова имаше връзка, преди да се омъжи за съдружника на Андрей Арнаудов, както и след като се разведе с него.

Смъртта на Милан Кузов била голям удар за Вихра, която точно сега се опитва да изгради отново замрялата си тв кариера. Наскоро тя написа книга, в която дава съвети на жени, изоставени от мъжете си, как да преодолеят раздалата. Чрез нея бившата тв водеща прави неистови опити отново да се върне на екран, като използва всеки повод, който ѝ се дава, за да промотира томчето във всевъзможни предавания, пише "Уикенд“.

Твърди се обаче, че използвала гостуванията в различни телевизии единствено като начин да напомни за себе си, а надеждата ѝ била скоро да има ако не предаване, то поне собствена тв рубрика. Не е случайно, че единственото място, където все още не е канена, е Би Ти Ви – именно там, където в момента се изявява бившият ѝ мъж. Идеята е очевидна – двамата няма как да пребивават под един и същ покрив, дори и чисто професионално. 

Говори се, че в борбата си за място под тв прожекторите Вихра много се надявала на помощ от страна на стария кадър от БНТ Милан Кузов. Въпреки тежката си болест той до последно ходел на работа и именно в държавната медия бившата жена на Иван Христов е имала най-много участия след раздялата си с продуцента. Оттам започнаха и тв гастролите с нейната книга, след като години наред бе персона нон грата в родния ефир. Според слуховете, това се дължало именно на Кузов, който лично предлагал бившата си любовница като гост в различни програми.

Говори се, че двамата отдавна били прекратили интимните си отношения, но продължавали да поддържат приятелски, за разлика от отношенията на Вихра с бившия ѝ съпруг, които били окончателно унищожени. 

Когато разбрала за смъртта на режисьора, Петрова била съсипана, тъй като изгубила единствения мъж, за когото била сигурна, че винаги ще може да разчита. Колеги на Кузов шушукат, че той никога не е спирал да обича Вихра, която е цели 23 години по-млада от него. Говори се, че двамата имат връзка още от 2000 г., когато се запознават в Пловдив. Дълго я държат в тайна, но накрая законната съпруга на Кузов – монтажистката Габриела Жекова разбира за изневярата и го оставя заедно с дъщеря им, която е едва няколко години по-млада от любовницата. Милан Кузов заживява с Петрова, но скоро решава да моли жена си за прошка и тя го приема обратно. 

Тогава Вихра насочва чувствата си към по-младия от нея Иван, от когото ражда дъщеря си Ава, а след това двамата сключват и брак. Когато обаче преди 8 години двойката се разделя заради изневяра на Христов със сегашната му съпруга Ирина Тенчева, изоставената Петрова отново се връща при Милан. Жена му научава за възобновяването на връзката им от факта, че той на практика спира да прекарва нощите в дома си. Служители в БНТ твърдят, че малко след това Милан Кузов напуснал съпругата си, а пред колегите започнал да се хвали с интензивен любовен живот с хубавата Вихра. С времето обаче тези отношения постепенно замират, особено след като Кузов се разболява.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: