От Ботев също показаха тениски за финала, пуснаха и екскурзия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
16:33 / 26.04.2019
7973
Клубът на привържениците на Ботев Пловдив също показа специалните тениски, които ще бъдат пуснати в продажба за предстоящия финал за Купата на България срещу Локомотив. По-рано от Лаута представиха модела за "черно-белите" фенове. КПБП организира и екскурзия с автобуси за мача.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение на КПБП без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" организира екскурзия с автобуси за финала на 15.05. Цената е 4 лв. за ученици и 5 лв. за всички останали. Мястото за записване е магазинът на ул. "Нестор Иванов" 1. Всичко необходимо, за да се запишете е да оставите име и фамилия, телефон за връзка и да заплатите сумата. Поради неяснотите около началния час и други фактори, които не зависят от нашата организация, времето и мястото на тръгване ще бъдат съобщени по-късно. Призоваваме всички, които са освободили целия си ден и нямат личен транспорт да не чакат последния момент за записване, за да предвидим необходимата бройка автобуси.

Работното време на магазина по празниците ще бъде непроменено: през делниците от 11:00 до 19:00, в събота: от 10:00 до 14:00ч. Неделя е почивен ден.

В края на идната седмица ще пуснем в продажба и тениските по случай финала. Цената им ще бъде 12. Ще има мъжки, дамски и детски партиди. Благодарим Ви!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).