Кметът: Ако довечера не ни отрежат съдиите, сигурно ще имаме два отбора във финала за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
11:55 / 24.04.2019
7786
Кметът на Пловдив Иван Тотев потвърди днес ексклузивната новина на Plovdiv24.bg от преди няколко дни, че ще има обща среща с футболните клубове в града относно бъдещето на стадион "Пловдив“.

"Пловдив никога не е криел амбиции да бъде домакин на големи форуми. Многократно сме заявявали, че градът е готов и има такова желание. След изказването на спортния министър Красен Кралев ние трябва да излезем с обща позиция, за да е ясно какъв сигнал Пловдив ще изпрати до държавата“, заяви Тотев пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Вчера проведох разговори с хора от ръководството на Ботев, ще се чуя и с Локомотив. Ще организираме една среща с двата клуба, а може да поканим и Спартак и Марица. Всички заставаме зад позицията, че бъдещият нов стадион "Пловдив“ ще бъде използван и ще има мачове на него. Защо не и националният отбор да играе тук от време на време. Трябва на всички да е ясно, че четирите клуба подкрепят една такава инвестицията от държавата и ще използват съоръжението. Не може да допуснем градът ни да бъде заобиколен, та Пловдив е най-футболният град в България. Ако довечера не ни отрежат много съдиите, сигурно ще имаме два отбора във финала за Купата“, каза още кметът на Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Тотев за стадионите в Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).