Треньорът на Академик със сериозни забележки към играта на отбора въпреки важната победа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:20 / 03.04.2019
1345
Треньорът на Академик Пловдив Асен Николов имаше доста забележки към играта на отбора въпреки постигнатата важна победа над Академик София с 91:74 в снощния мач от поредния кръг на НБЛ, който се игра в зала СИЛА в Пловдив.

"Доволен съм най-вече от победата, която ни беше нужна, за да влезем в Топ 4 на класирането. Не съм много доволен от начина, по който влязохме в мача. Преди почивката имам сериозни забележки, бяхме разконцентрирани", заяви специалистът след края на срещата.

"През втората част се коригирахме, бяхме достатъчно агресивни в защита и натрупахме разлика, което не позволи да съхраним някои от играчите за финалите в Балканската лига. За там ще се борим да изпълним очакванията на ръководството и да се преборим подобаващо", каза още Асен Николов.

"Доволен съм от победата, важен мач за нас. След като победихме в Самоков, сега трябваше да затвърдим този успех. Нормално е при сгъстената програма различни играчи да играят повече или по-малко, за да се съхраним. Най-важното е, че останахме здрави, защото ни предстои сериозен уикенд в Балканската лига. Смятам, че сме готови за нея. Трябваше ни малко време след смяната на треньора, мисля че нещата се получават и се надявам да го покажем и в следващите срещи, които са най-важни", заяви опитният баскетболист на Академик Пловдив Александър Груев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).