Академик сбъдва днес мечтата на състезател от специалния отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:05 / 02.04.2019
1446
Баскетболният Академик Пловдив ще сбъдне мечтата на един от състезателите от специалния отбор за деца с интелектуални затруднения, който се готви вече повече от година и представя клуба по състезания у нас и чужбина. Едно от момчетата в този тим си мечтае да къса билетите на зрителите на входа и това ще се случи на днешния двубой срещу Академик София от поредния кръг в Националната баскетболна лига.

Ръководството на пловдивския клуб готви и още една изненада за зрителите, която те ще разберат на самата среща.

Мачът е днес от 18.30 часа и ще се играе в зала СИЛА, тъй като по същото време Марица ще се бори срещу Левски във втори плейоф за шампионската титла в зала "Колодрума". При победа Академик Пловдив ще измести Рилски спортист от 4-ото място, тъй като отборът от Самоков почива.

Също така пловдивчани са с големи шансове да запазят тази позиция след края на редовния сезон и да имат предимство в домакинствата на плейофите. Всички в отбора са здрави и готови за мача, с изключение на трайно контузения Адриян Секулов, който пропуска и този двубой.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).