ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Евгени Минчев този път наистина се изгаври тотално
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:25 / 23.03.2019Коментари (2)16382
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

ГЪРБОВ Е ЗАГЪРБИЛ ДОБРИЯ СТИЛ

Опитах се да загърбя Христо, но пуловерът му сякаш сам ме заговори. Такъв добродушен, топъл, домашен, както се казва- чаша ракия да му налееш, малко царска туршийка и да го върнеш отново в мазето… Актьорът може би е бил без очила, когато е избирал това или пък е внимавал да не обиди тъща си. Може пък да е снимал Бг вариант на Американско сватбено одеяло и забавната дреха да е част от гардероба. Много, много се смея на червената риза, плъзнала като гости от Червен бряг върху народния любимец. Тя покрива дънките и добре, че го прави, защото те са толкова старомодни, че се чудя дали на етикета им пише  "предвидени за строително-ремонтни дейности" или "не правете това на публични места". Истината е че си представям Христо по следния начин- едно добре ушито сако, в стил виенски аристократ, тъмнозелена риза, с отворено горно копче, вишневи панталони и шапка от бобър. Така де, копче да не можеш да му кажеш…

МИРО ОБЯЗДВА МОДАТА С ЧАТАЛ

Браво, бе Мире…Какви хубави дънки имаш, подобни на тези на Любо, Графа и повечето от твоето поколение. Къде отидоха лъскавите панталони от времето на Златния Орфей, че дори и от Сан Ремо… Дали това е Жалба за младост или невеж  моден анекдот, дали дънките олицетворяват нещо, което ми е убягнало, дали трябва да гледам по-често Гласът на каквото там беше… Миро за радост е запазил и укрепил сексапила си- този любезен чатал удостоверява истинността на думите ми, но не трябва ли да е леко прибран, за да не изглежда като на кочияш изпод когото се изнизва необязден жребец. Нататък всичко минава по мед и масло, черното ограничава всякакви импровизации, стеснява взора и оставя въображението да си съставя картини и пейзажи. Но… Гръдта юнашка на звездата ербапски зее, сякаш един съвременен Балканджи Йово не дава там да проникнат и поникнат нови бижута и косми. На тънка шия герданче се мъдри със свенливостта на перчема, по който може да познаем Миро и дори да си затананикаме Гълъбо. Защото от моя гледна точка, прическата му напомня на гнездо.

ПРЕЯ "ПРЕЯЖДА" С ЦВЕТЯ

Богато цветно меню изважда на бял свят Прея, за която отдавна не бях чувал. Роклята е като плиснат срещу вятъра леген с цветя, събрани от сватбено тържество. Поникнала от този бостан на дизайнерското въображение, госпожата или гони прилика с Жозефин Бекер /показала се с пола от банани веднъж/, или пък играе ролята на филодендрон, погрешка засаден в кашпа с други луковици. Някъде, горе, към билото на случващото се, певицата изглежда малка, като топлийка в копа сено. Бялата блузка опитва да докаже, че цветята и холандската цветова култура са възможни  в България. Мисля си, нямаше ли и Лили Иванова подобна разстановка на полата върху плочата Експрес танго или … Разликата във визиите на двете е, че едното е дългосвиреща грамофонна плоча а другото обикновено грачене.

СПА КРАЛИЦА НАЛАГА ТИАРИТЕ

Винаги елегантна, бизнесдамата Юлия Забунова непременно си запазва правото и на малка изненада. В случая- кокетна тиара, като малък знак за съпричастие с кралското семейство на Кралство Хармония. Притежателката на едноименния СПА център диктува модата във висшето общество, като изгрява и се оттегля като истинска кралица. В днешния си избор Забунова блести в черна дантела, по която минава нискочестотното електричество на личния и чар. Находчиво е и сребърното, облагородяващо общата картина, в която също така попадат ръкавиците- един много добър аксесоар. Забележителна е и прическата-  особено уместно обстоятелство, даващо приоритет на тиарата.

ИДЕ МОДНА ЕСЕН ПРИ ДАНЧЕТО

Тази рокля е като "камък на шия, като белег от нож.." и веднага обяснявам защо. Защото на пръв поглед върху нея не личи да е работено с ножица а сякаш с касапски нож, кървави капки, от който изпълват стилистиката на облеченото. Кройката е повече от озадачаваща. Започвам да мисля, че тази рокля е заета от Стефка Берова или поне е поръчвана при нейна шивачка. Или пък мисля си, Данчето  опитва Кейт Уинслет върху носа на Титаник, което също изглежда не е добра идея. Кафява роза предсказва, че при Христова "иде есен, иде есен". Красивото и лице заслужава много повече от този есенникаво-никакъв фон от дрехата. Прическата – смятам, че дори Карбовски може да и направи по-добра. Обеците- добре! Но мартениците, г-жа Христова, мартениците… Идват ми вповече. Надявам се сега, по Великден, да не ги заместите с боядисани яйца вместо гердани.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.03.2019 г.
+2
 
 
Лорд сред пе*алите и пе*ал сред лордовите-
+4
 
 
Тоя клоун кой го удостои с титлата лорд.Той първо да се погледне на какво чучело прилича а пък после да раздава критики.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: