ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Участник в "Смени жената" предложи брак на половинката си в предаването
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 21.03.2019Коментари (0)9056
Къде животът е по-щастлив – в малкия или в големия град? Това бе основната полемика между двете семейства в "Смени жената“ по bTV. В сряда вечер динамичното градско семейство на Полина и Мартин Райчеви противопостави своите ценности с типичното семейство на Ивелина Байчева и Георги Вълков от малкия град.

Мъж под чехъл ли е съпругът, който се включва в домакинството в XXI век, и тежи ли си мъжът на място, ако жената върти къщата? Двете фамилии размениха съпругите си и ритъма си на живот за седмица, за да покажат своите рецепти за щастие и да осъзнаят, че всеки е постигнал хармония по своя начин и е успял да намери правилната половинка.

Предизвикателството в световния риалити формат за семейството на Георги и Ивелина от Павликени завърши с предложение за брак. Те са заедно от 5 години и се радват на две деца. Семейното щастие за тях двамата е в спокойния живот в малкия град, а мечтата им е да изучат децата си. И двамата имат собствен бизнес – Георги има магазин за хранителни стоки и заведение за хранене и се грижи за 70 кошера с пчели, а Ивелина – свой салон за красота. Ивелина твърдо вярва, че къщата е дом, когато се върти от жената, а мъжът трябва да си тежи на мястото. Това бе и първото нещо, което й направи впечатление в дома на сем. Райчеви в София, където съпругът Мартин се грижи основно за домакинството.

Според нея жената трябва да има основна роля в чистенето, готвенето и отглеждането на деца и първото й правило в новия дом бе да покаже на Мартин какво означава жената да влезе в ролята на класическа домакиня. Това правило се оказа в пълен разрез с разбиранията на Райчеви, но препоръката Полина да работи по-малко, за да има повече време за сина си срещна по-голямо разбиране.

Полина и Мартин Райчеви са заедно от 14 години и имат син – Даниел. Тяхната романтична приказка започва с любовта им към високите скорости. Запознават се на картинг пистата, когато Полина е била състезател, а Мартин – неин механик. Няколко години по-късно от състезателния им период остават само купите и страстта към адреналина, а цялото семейство в момента са запалени мотористи и членуват сдружение "Софийски мотористи“, включително и 5-годишния Даниел, който има вече два мотора. Всички задължения в тяхното семейство са разпределени спрямо времето, което имат. Полина има свой салон за красота за животни и работи повече, затова голяма част от задълженията вкъщи са поети от Мартин, който в момента работи в консултантска фирма като офис мениджър.

Свикналата на постоянен екшън Поли, изостави живота си в големия град, за да опита спокойния живот в дома на Ивелина и Георги в Павликени. Разбиранията й за щастие се противопоставиха с възгледите на едно класическо семейство, в което жената върти къщата изцяло, а мъжът се грижи основно за семейния бюджет и работи 7 дни в седмицата. Съпругата от София не успя да свикне с ежедневните домакински задължения и липата на бащата през по-голямата част от времето. Основната мисия на Поли бе да покаже на Георги колко е важно да има повече време за семейството и да е близо до 3-годишната му дъщеря Габриела.

Преди да се включат в "Смени жената“, Георги и Ивелина живееха на семейни начала, но размяната помогна на Георги да осъзнае, че е време за следващата стъпка. Георги и Полина подготвиха специална изненада преди завръщането на Ивелина в дома й.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: