Ботев с първа пролетна победа след 3:1 над Локо (Мз) в Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:07 / 12.04.2009
8749
Ботев постигна първата си пролетна победа и по този начин съхрани шансовете си за оставане в групата. "Канарчетата" домакинстваха на Локо (Мездра) в Ловеч и с попадения на точни попадения на Кръстев, Орловски и Тимонов стигна до 3:1.

Двубоят започна много добре за "канарчетата". Още в 12-та минута Георги Андонов разтресе от фаул напречната греда на Левашки. Само 5 минути по-късно падна и първото попадение. Красимир Кръстев бе изведен сам срещу вратаря на гостите и не сгреши, вкарвайки първото попадение.

След още три минути игра падна и второто попадение в двубоя. Добрин Орловски вкара поредното си попадение от пряк свободен удар, като този път му помогна и рикошет в стената.

Двата гола аванс успокоиха "канарчетата" и те значително намалиха оборотите, като се "събудиха" чак в средата на второто полувреме. Тогава гостите намалиха резултата от дузпа. В 60-та минута Саша Симонович реализира 11-метрови наказателен удар, отсъден за нарушение на Василев именно срещу Симонович.

До края на двубоя гостите тръгнаха да изравняват, а "жълто-черните" разчитаха на контра атаки. Така в 90-та минута се стигна и до третото попадение. Точен бе Тодор Тимонов, който се бе появил в игра секунди преди това.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).