Коце Ангелов пак ще спасява Ботев от служебна загуба днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:54 / 12.04.2009
2817
Треньорът в оставка Костадин Ангелов ще води Ботев срещу Локомотив (Мз) днес. Мачът е на стадиона в Ловеч, тъй като пловдивчани са лишени от домакинство. Ангелов, който е известен с прякора Лаптопа, ще седна на пейката. Той се е съгласил на този жест, тъй като има лиценз Про. С такъв не разполaга новият треньор Петър Пенчев.

СХЕМИТЕ
Временният треньор на Ботев Петър Пенчев ще заложи на 4-4-2. В нападение се очаква да действат Тодор Тимонов и Георги Андонов. В центъра на защитата след изтърпени наказания се завръщат капитанът Илиян Гаров и Апостол Попов. На вратата пък отново ще застане Лилчо Арсов.
Локомотив ще заложи на 4-4-2. В халфовата линия се завръща капитанът Саша Симонович, който пропусна предния мач заради наказание.

КОНТУЗЕНИТЕ
Аут от Ботев поради травма е Мирослав Тодоров. Наказан е камерунецът Алфред Мапока. Контузени в Локо са вратарят Станев и защитниците Макенджиев и Пажин. Наказан е Любомир Тодоров.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Ботев бе разбит 1:5 от Литекс в Ловеч, а Локо се изложи 0:1 у дома срещу Вихрен.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).