Шеф на Ботев за Колежа: Да не казваме хоп, преди да скочим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:05 / 14.03.2019
6923
Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Иван Йотков призна, че от днес реално ще стартира втората част по възобновяването на строителството на стадион "Христо Ботев".

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, на 8 март стартира първата стъпка, която включваше разчистване на строителния обект във връзка с осигуряване условия за изпълнение на определения в договора обем работа от специалистите по отделните части - архитектура, конструкции, водопровод и канализация, електрическа и част ОВК.

"Нещата вървят в правилна посока, но е изключително грешно да говорим за срокове и за детайли. Нека да караме стъпка по стъпка и да не казваме хоп, преди да скочим. Защото преди беше: хоп, хоп, хоп и накрая останеш на едно място. Когато има факти, ние веднага ги обявяваме", заяви Йотков, цитиран от "Тема спорт".

Относно финансирането на строителството и размера на заема от фонда на фондовете, който се очаква да покрие 75% от необходимата сума, която е малко над 20 милиона лева, той каза: 

"Нещата са уточнени, но още има работа по документацията. Което не е някаква драма. Планирано е това. При всеки един инвестиционен кредит, дали ще е от фонд или от банка, има някакъв процент самоучастие. Така че е нормално то да е 15, 20 или 25 процента. Но е още рано да се казва каквото и да било по тази тема. Нещата са планирани и ги правим стъпка по стъпка. Не искам да говоря в аванс", категоричен бе изпълнителният директор на жълто-черните.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).