Две промени в състава на Ботев, ето групата за мача с Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:47 / 09.03.2019
4391
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Черно море. Двубоят с "моряците" е в неделя от 15:00ч. на ст. "Тича" във Варна.

Наставникът на "канарчетата" няма проблеми с контузени футболисти, като единствено Александър Тонев не е напълно готов за игра. В сутрешните часове на днешния ден "жълто-черните" тренираха на клубната база, след което отпътуваха за морската столица.

В сравнение с последния шампионатен двубой, наставникът на пловдивчани прави две промени в групата. На мястото на Радослав Апостолов и Станислав Шопов сред 18-те попаднаха Лъчезар Балтанов и Джонатан Перейра.

Ето и групата на Ботев:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Атанас Зехиров, Еберт Кардосо, Лъчезар Балтанов, Джонатан Перейра, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антон Карачанаков, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Запро Динев, Феребори Доре


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).