Стойчо Стоев предпазлив и скучен при представянето си в Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:15 / 07.03.2019
3333
Новият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев бе представен пред медиите на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. Специалистът получи фланелка със своето име от изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев. "За нас е удоволствие да посрещнем Стойчо Стоев на нашия стадион", заяви Петричев.

"Нормално е целите ми да са високи. Ясно е, че няма да е лесно, според мен има още два конкурентоспособни отбора, визирам Левски и ЦСКА. Надявам се да постигна успехи в Лудогорец", коментира Стоев.

"Определено отборът организационно се е издигнал много, а и спортно-технически. В този тим идват доста класни играчи. Не, че преди не ги е имало. Лудогорец е на средно европейско ниво, вече има добър имидж. Удоволствие за мен е, че се връщам отново в тима, с който постигнах най-големите си успехи".

Новият треньор на Лудогорец коментира предстоящия мач с Левски.

"Няма да имам много време за промени, но се надявам футболистите да бъдат спокойни за срещата на стадион "Георги Аспарухов". Една евентуална победа за нас може да създаде напрежение в противниковия отбор", категоричен бе Стоев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).