Голям проблем с ново попълнение на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:00 / 07.03.2019
5591
Сериозни проблеми се стовариха пред треньора на Ботев (Пд) Николай Киров заради основни футболисти в отбора. Жълто-черните могат да загубят зимното си попълнение Антон Карачанаков поне за месец. Крилото не тренираше вчера, а само въртеше обиколки. Той има проблеми с коляното и е със съмнения за скъсан менискус.

Карачанаков премина ядрено-магнитен резонанс, а резултатите се очакват днес. Ако диагнозата се потвърди, то фланговият нападател ще е аут за месец, твърди "Тема спорт". Дори и да се размине с по-тежка травма, Антон Карачанаков ще пропусне оставащите два мача до края на редовния сезон. В неделя Ботев гостува на Черно море, а на 15 март приема съименника си от Враца.

"Канарчетата" няма да пришпорват завръщането на играча, за да не го загубят за по-дълъг период от време. Карачанаков бе привлечен през зимата, когато разтрогна с Панахайки. Крилото бе резерва във втородивизионния гръцки тим. След привличането си, той започна във всички 4 мача на Ботев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).